KOMİK 24 Mayıs 2017
62,6b OKUNMA     823 PAYLAŞIM

Komşusuyla Kapışan Adamın Gülmekten Gözlerinizi Yaşartacak Zeki İntikam Planı

Ufak bir anlaşmazlık sonucu doğan ve insanı kahkahaya boğan bir intikam planı. Sözlük yazarı "ayanux" anlatmış.
iStock.com


can dayım son derece efendi ve bir o kadar çocuk ruhlu on numara bi adamdır.. hani bana bi dayı portresi çiz deseler o kadar iyi çizemem..

neyse..

o sene 2 yaşına basan kuzenım efenin plastık top ile sahalarda buluşmasına denk gelmekteydi.. can dayım standardı bozmuyor ve her zamanki yerinde, bahçe duvarının üzerinde bira içerek bizlere salça oluyordu.... iki üç dakika sonra ise karşı komşumuz neşe hanım izmirden yeni getirdikleri köpeğini bizlere göstermek için yanımıza geliyodu...

neşe teyze: caan merhaba
can dayım: ooo neşe teyzecim nasılsın ver elini öpeyim..
neşe teyze: sağol canım.. bak bu da bizim afacan (afacandan kasıt 6 aylık alman kurdu)
can dayım: hey yavrum koç gibi adı ne??
neşe teyze: efe.........
kuzenim efe: efendim

mihohohah. yav unutamıyorum can dayımın yüzünü o anda... adam bitti elindeki bira düştü falan... kuzenim efe o seneler zaten 3-5 kelime anca konuşabiliyor.. o da gitti bir köpek ismine piç oldu :))) 


neyse işte bole bi ortam gerildi.. can dayım bişi demedi geçiştirdi bole.. efeyi aldı annesine teslim etti ve peşine iki dakkalığına neşe teyzeye ziyarette bulundu... anlattığına göre neşe teyzeye dmişki "yav neşe teyze yapma etme.. komşuyuz şimdi sen efe efe diye gezicen sokakta.. butun yaz cocuk kendini kopek sanacak allah aşına değiştir şunun adını"... neşe teyze de bi kibir yapmış "olmaz" demiş... araya site'nin en eskileri girdi, can dayımın çocukluk arkadaşları aradı ama nafile.. nuh dedi peygamber demedi neşe teyze..

o akşam dayım hiç bişi demeden izmir'e gitti...

sabah can dayımın sesi ile irkildim..

bahçeye çıktım..

dayım duvarın üstüne oturmuş karşı komşumuz neşe teyzeye doğru bağırıyor.. "neşeeeee kızım sıçma oraya" bilmemne.. yok neşe işeme falan derken komşu neşe dağılıyor.. can dayım bı yerden bi kopek bulmuş ya da almış mı ne.. adını da neşe koymuş.. tantanaya site dokuluyor.. can dayım bozmuyor devam ediyor muhabbete.. komşu neşe sinire kesiyor falan.. o esnada kopek olan efe atlıyor bahçesinden köpek neşe ye kaymaya çalışıyor.. ben bu esnada kendımı yerlere atıyorum...

en son can dayım ''neşe kendini s.ktrtme kızım diyor'' ortalık çığlık çığlığa.. ben kaçıyorum içeriye..