SİNEMA 27 Ocak 2021
42,5b OKUNMA     307 PAYLAŞIM

Ünlü Aktör Armie Hammer Hakkındaki Yamyamlık İddiaları Ne Kadar Doğru?

Call Me By Your Name ve son zamanlarda da Rebecca ile tanınan seksi aktör Armie Hammer hakkında birtakım sado-mazo fantezileri sevdiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Kadın bir Sözlük yazarı durumu baştan sona özetlemiş.

Geçtiğimiz günlerde ünlü aktörün, flörtlerine sado-mazo ilişki teklifleri ve "seni yemek istiyorum" tadındaki mesajları ifşa edildi

"%100 yamyamım. Seni yemek istiyorum. S*ktir, itiraf etmesi korkunç bir şey, daha önce itiraf etmemiştim."


Aktör bunun üzerine Jennifer Lopez ile çekeceği "Shotgun Wedding" filmi kadrosundan ayrıldı

Şimdi bütün bu iddiaları bir toparlayalım

gerçekten ilk başta çok üzüldüm. nedeni de çok akla sığan bir şey değildi. bir arkadaşıma gittim ağladım bu yüzden hatta, o da dinledi sağ olsun, salak mısın kızım diyip moral sağladı. sonra ise hammer'ı ifşa eden kadınları inceledim, ifşaları inceledim.

ve... ifşa eden kadınları armie hammer'dan daha suçlu buldum. hem de bin kez suçlu (biri hariç, onu da sona ekleyeceğim).

hammer'ı ifşa eden bir -rus- kadın (şimdilik üç kişi) onunla buluşmamış bile. instagram üzerinden sexting yapılmış ve hammer sanal master'lık oynamış (bu çok komikti, milyarder torunu bir adamsın, aşırı büyük bir fan kitlen var, bazı insanlara göre -mesela bana- dünyadaki en yakışıklı erkeksin ama instagram'dan sana yavşayan fanlarına kedicik diye sesleniyorsun, nude istiyorsun, kendine “sir” diye hitap etmesini, sesli notlar atmasını istiyorsun).

reel ortamda buluşup beraber olduğu kadınlar da mesajlara baktığınızda hiçbir sorun çıkarmamışlar, aşağılanmaya bile gülümseyip geçmişler. (houseofeffie için bir örnek: o sıralar call me by your name'i çekerlerken filmin yönetmeni armie hammer effie hakkında bahsedince “evcil hayvanına mı aşık oldun?” diye sormuş. [are you falling for your pet?] ve effie buna gülücük emojisi göndermiş.)

armie bey için hiçbir zaman hiçbir sayıda kadın yeterli gelmemiş ve 200 kadar kediciği varmış, hepsi de kendi ayaklarıyla ona gelmişler.

adamın fantezileri olduğu doğrudur, medyada aktarılanın aksine ben çok da zeki olduğunu düşünüyorum çünkü katıldığı neredeyse her programda, fanlarıyla buluştuğu toplantılarda, tanımadığı insanlara esprilerinde hep belirli imgeler kullanmış, ima etmiş. yani dalga geçmiş.

üstelik tekrarlıyorum, armie hammer'ın ailesi çooook zengin bir aile olmasına rağmen gencecik kızların parasını kullanmış fakat yine kızlar, paralarını armie'ye kullanmak için seçimlerini kendileri yapmışlar.

yalnız şöyle bir şey var, bu fantezileri uygularken de yine kadınların gıkı çıkmamış

buradaki tek sıkıntı kadının ifşa ettiklerinden ve kendi söylediklerinden anladığım kadarıyla “safe word” sahibi olmamaları. kadınlar ne kadar “yapma armie, canım acıyor” dese de armie bey “s*ktirme canını, seni boynunda kemerle becereceğim” demeye devam etmiş (ve evet, becermiş, effie adlı olanı). evliyken ve karısı hamileyken bunu yapmış olması ise işin etik kısmı. orası çift ve üçüncü şahıslar hariç kimseyi bağlamıyor.

tek fiziksel zarar gören kadın üç defa hastaneye yatırılmak zorunda olan kadın galiba. onun hikayesini de dinlersek ve çok farklı bir perspektif çıkarsa karşımıza, işte o zaman “bu adam şerefsizin önde gideniymiş, allah belasını versin bu adamın” deriz ama şu an sadece monogamik ilişkiye adamı sokamamış kadınların intikam alma çabasını görüyorum ben. üstelik kadının avukatı bile yok, avukatını bir sürü kez tehdit etmişler vesair. (ben inanmıyorum buna.)

karısı da her zaman bunların farkındaymış. ne zaman kadınlar “armie benimle hohohyt” diye ispiyonlasa, karısı hammer'ı haşlamış, kavgalar etmiş. hammer da onu ispiyonlayan kızları “daha tutkulu, cezalandırma arzusuyla becermiş” (kendi sözü).

hammer, gerçek hayatta buluştuğu kadınların aileleriyle tanışmış, yemek yemiş, sohbet etmiş. hiçbir şekilde hiçbir kedicik de ailesine bu adam beni istismar ediyor dememiş.

ta ki armie hammer onları ghosting'leyene kadar. intikam o kadar güçlü bir duygu ki, normalde birbirine düşman tüm harem üyelerini bir araya, ona karşı toplamış.

ha bu intikam çabası da bir halta yaramamış, hammer onların yerine yeni kedicikler bulmaya devam ediyormuş (bu da effie'ye ulaşan bir bilgiymiş).

ve kadınlar da işi sulandırmaya başladı

“bana soru sor” kısmında o kadar saçma sorular cevapladılar ki (hepsini takip ettim) armie hammer yerine ben keyiflendim. “armie hammer'ın çekici ne kadar uzun, timothy hakkında konuştunuz mu, henry cavill hakkında konuştunuz mu (bunun cevabına kahkaha attım), seni hiç öptü mü”vesaire vesaire... kendi ayaklarına sıkmış oldular. ekran görüntülerini de paylaşmayı bıraktılar (kaldı ki sanırım paylaşacak pek bir şey de kalmadı). şu an hammer bakıp bakıp gülüyordur. hem olay oldu hem de ibre yavaş yavaş onun lehine döndü. bir yamyamı oynayacağı bir film teklifi bile alabilir yakında belki. ayrıca söylediklerine göre narsist imiş. yani gündem olmaktan haz alıyormuş.

ben sadece üç defa acile, hastaneye yatırılmak zorunda kalan kadının hikayesini merak ediyorum. o anlatırsa her şey açığa kavuşacak. şu an hammer, patrick bateman gibi hızla hayran topluyor, binlerce kadın “benden bir parça ısırabilirsin” diye nude'lar yolluyormuş (reddit'te yazıyor, birkaç gün önce armie hammer ile konuşan biri söylemiş.)

pekala, gelelim bana

seninle en ufak bir ilgisi olmayan adam ile neden bu kadar ilgilendin diye soranlar olabilir. yukarıda yazdıklarıma bakarak oksimoron bir duruma düşüyorum ama ben tüm bu kadınların tutarsızlığına, kıskançlık duygusuna, intikam dürtüsüne, aslında sexual harassment hakkında en ufal bir dertlerinin olmayıp sadece amaçlarının bağcıyı dövmesi olmasına rağmen kadınların yanındayım.

çünkü benzerini yaşadım. 17 yaşındaydım. armie hammer'ın anca 1/14'ü kadar yakışıklı olabilecek, ondan 8-10 cm kısa, en fazla 9 -10 milyon doları olan bir adamın manipülasyonları ile az daha kedicik oluyordum. bunu açmak istediğim için yazıyorum şu an zaten.

bakın, o kadar şey yazdım, tutarsızlıklar ve yalanlar, intikam duygusu ve mantığın hikayedeki tüm insanları terk edişine rağmen gerçekten manipülasyon dediğiniz şey çok güçlü. köpek gibi muamele görmeyi, günde beş defa kalbininin kırılmasını, vücudunun bir eşya gibi kullandırtmayı gerçekten kabul ediyor ve manipülatör için “beni sevdiği için yapıyor <3” diye düşünüyor. sadece bir an kalmıştı, sadece bir mesajcık daha kendi canavarımla konuşabilseydim kendimi eşya gibi kullandıracaktım, kendimi tanıdığım için de rahatlıkla biliyorum, sonum saçma ilaçlarla tahtalı köy olacaktı. kader, dua, karma ya da adına ne derseniz. o beni gerçekten son anda kurtardı. o yüzden buradaki kadınlar 80% suçlu olsa da onların arkasındayım.

kadınların paylaştığı ekran alıntılarında ve en azından gizli profilinde gösterdiği kadarıyla armie hammer'a baktığımda bir üst-insan görüyorum: inanılmaz yakışıklı bir yüz, çok şekilli bir vücut, harika bir boy uzunluğu, güçlü bir kişilik, insanın aklını başından alabilecek kadar bilgi sahibi olmak, tam kararında kara mizah ve gereğinde entelektüellik. bunların hepsinin bir arada olması bir insan için fazla iyiyken bir de özgüven sahibi ve en kötüsü: bunları en azından umursamıyormuş gibi yapıyor. örnek veriyorum; çevrenizde doğuştan sahip olduğu ya da sonradan kazandığı özellikleri çaktırmadan övmeye çalışan insanlar gibi değil, yeri gelince sanki bir bilgi veriyormuş gibi veriyor veya on günlük sakalla dolaşıyor çünkü kendi standartlarında at hırsızı olsa dahi bu görüntüsünün aşırı yakışıklı olduğunu biliyor.

en en en önemlisi de yönetebiliyor, yönlendirebiliyor.

bunlar göz önüne alındığında...

man from u.n.c.l.e erasında attığım inanılmaz saçma mesajları bugün, bu ürpertici ayrıntılar çıktığında dahi, okuyup: “mizah tarzını beğendim apollonia, birkaç bombshell tarzınla fotoğrafını istiyorum, seni kedicik yapacağım.” dese yapmamak için telefonu fırlatıp babaannemin yanına kaçar ve ellinci kez babaannemden ibrahim peygamber ve sara annenin hikayesini anlatmasını isterdim. zira manipülatörler büyücü gibidir, sizi büyülemesi için birkaç cümle yeterlidir.

ayrıca çok zeki olmasının yanında çok da salak (çok saçma, değil mi?), aynı ten rengine babam da sahip, aynı onun gibi yanmış. güneş kremi sürmemeye devam edin siz...