İLİŞKİLER 1 Mart 2022
58,3b OKUNMA     281 PAYLAŞIM

Bir Kadın, Sevdiği Erkeği Elinde Tutmayı Nasıl Başarabilir?

Erkekler, karşı cinste nelere bağlanır? Sahiplenme duyuları neye göre oluşur? Bunlardan bahseden keyifli bir ilişki yazısı.
Gone Girl (2014)

sevdiğin erkeği elde tutabilmek için yapılacaklar... öncelikle o adamda çekim oluşturmuş olmanız gerekir. birçok güzel kadın olabilir fakat erkekler birine şemalar veya psikanalizdeki savunma mekanizmaları nedeniyle bağlanabilir. şuradaki ekşi şeyler yazısında açıklamıştık:


ilk aşama gerçekleşmezse sadece cinsel obje olursunuz. aldatılırsınız veya terk edilirsiniz fakat onun ilgisini çektiyseniz; ilk anlamanız gereken şey, sizden farklı olarak zamanla bağlanmasıdır. şuradaki çalışmaya göre; vasopressinin yavaş yavaş ilişki içinde salgılanması erkeğin uzun süreçte bağlandığını göstermektedir. çünkü erkek duygusallıkla cinselliği birbirinden ayırabilirken, kadınlar ikisini belli oranlarda birlikte bekler. emin olun sonunda, erkek doğası sebebiyle sizi tamamen sahiplenecektir. o aşamadan sonra da kolay kolay terk etmez, ellerindeki yatırımı doğası sebebiyle korumaya çalışırlar. ilişkinin sonsuza kadar süreceğini düşünürler. bu sebepledir ki evliliklerin %78'i kadınlar tarafından bitirilmektedir. oysaki kadın-erkek doğası ve beklentiler farklıdır.

çoğu kadın arzu duyduğu değerli erkeği başta çok kıskanabilir, kadın baştan yüksek oksitosin salgıladığı için erkeğin de benzer şekilde kendine bağlı olmasını, en baştan devamlı kendisiyle ilgilenmesini ister fakat erkek doğası böyle çalışmaz. evet sizinle seks yapabilmek için aşık görünebilir veya sizi seviyor olabilir ama dikkati çabuk kayacaktır. özellikle de geçmişinde az kadın bulunan erkekler bu konuda daha da kaypak olabilirler. şuradaki ekşi şeyler yazısında anlatmıştık:


kadının bu aşamada o erkeğin hayatına yavaş yavaş girmesi gerektiğini unutmaması gerekir

erkeğin her adımda sağlayabileceği azdır. yani siz 1 verirseniz 1 verebilir. 3 verirseniz, bu 2'e düşer, 10 verirseniz anca 3 alırsınız ama zamana bıraktığınızda 10'a karşı en az 9 aldığınızı görürsünüz. unutulmaması gereken en önemli nokta, değerli bir erkeğin birçok kadından cinsellik alabildiğidir. yani sizin x-y-z sosyal medyalarında veya çevresinde ona ulaşan pelinsu'dan farkınız nedir? ikiniz de cinsellik sunabilirsiniz ama akıllı bir erkek sadece feminen ve sadakat gösterebilen kadına yatırım yapmayı seçecektir ama bunu yaparken de ezik, devamlı onun peşinden koşan, arayan, durduk yere devamlı kaybetme korkusunu dile getiren bir kadın olmanızı da istemeyecektir. sadece dengeyi doğru kurun ve sabırlı olun.