TEKNOLOJİ 22 Ağustos 2024
2,8b OKUNMA     100 PAYLAŞIM

Yapay Zeka Yardımı ile Metni Konuşmaya Çevirebileceğiniz İnternet Siteleri

Yapay zeka (AI) kullanarak bir metni sese dönüştürmek lazımsa buradan buyrun.

murf

metninizi çok çeşitli ses seçenekleriyle doğal seslere dönüştürmenize yardımcı olan güçlü bir yapay zeka odaklı metinden sese dönüştürme aracıdır.

descript

içerik oluşturucular için sorunsuz bir iş akışı sunan, entegre bir metinden sese dönüştürme özelliğine sahip kapsamlı bir ses ve video düzenleme yazılımıdır.

speechify

kullanıcıların daha hızlı okumasına ve daha fazla bilgi tutmasına yardımcı olmak için tasarlanmış akıllı bir metinden ses dönüştürme aracıdır.

listnr

yüksek kaliteli yapay zeka tarafından üretilen sesler kullanarak yazılı içeriğinizi ilgi çekici podcastlere ve ses dosyalarına dönüştürmenize yardımcı olan bir metin-konuşma platformuna sahip bir yapay zeka ses üreticisidir.

synthesia

metinden videoya ve sanal avatarları kullanarak video içeriği oluşturmanıza olanak tanıyan yenilikçi bir yapay zeka video oluşturma platformudur.

speechelo

yazılı metinden gerçekçi insan sesleri sağlayan başka bir bulut tabanlı metinden sese uygulamasıdır.

notevibes

sesli kitaplar, e-öğrenme ve video anlatımı için uygun, doğal ses veren, ai tarafından oluşturulmuş sesler sunan bir ai ses üreticisidir.

fliki

gerçekçi insan benzeri sesler üreten, yazılı metni yüksek kaliteli sözlü içeriğe dönüştürmeyi kolaylaştıran, yapay zeka odaklı metni konuşmaya çeviren bir platformudur.

freetts

birden fazla lisan ve aksanda doğal sesler oluşturmak için harika olan bir metinden sese dönüştürücüdür.

synthesys

insan benzeri sesler üretmek için yapay zeka teknolojisini kullanan ve metni konuşmaya çeviren bir platformudur.

lovo

gerçekçi sesler ve özelleştirme seçenekleri sunan yapay zeka destekli bir ses üreticisidir. lisan ve aksanların yanı sıra kullanıcılara sesin nasıl geldiğini etkileyen tonlar da sağlar.